Viden til gavn for dig

Idé: Trabi Safari i Dresden

Mangaard Travels personale er ofte på studieture ude omkring i Europa. Derfor har vi indsigt i, hvor du kan få et MICE arrangement, der dækker præcis dine behov.

Kontakt os med dine idéer, og få konkrete forslag og priser!

Ring på 8675 4840
eller skriv til team@mangaard-travel.dk

Se det nye. Få inspiration. Lær fra andre.

MICE: MEETINGS. INCENTIVES. CONFERENCES. EVENTS

Et marked i stærk udvikling.

Meget kan man lægge på intranet, internet, facebook og twitter, men den virkelige verden skal opleves – høres, ses, mærkes, sanses – på stedet.

Derfor har oplevelsesøkonomien en udløber inden for erhvervslivet. Vi bruger oplevelser til produktlanceringer, kundearrangementer og teambuilding. Og arrangementerne finder sted både her i landet og i udlandet, både på nære og fjerne destinationer.

Vi kender selvfølgelig til det klassiske møde og konferencemarked. Som noget nyt tænker mange kulturinstitutioner sig selv ind i den sammenhæng.  Hvor det tidligere måske var umuligt for et privat firma at leje sig ind på f.eks. et kunstmuseum til en produktlancering eller en gallamiddag, ja, så ser vi i dag fine programforslag fra disse kulturinstitutioner.

En del møder kan gennemføres som video- og telefonmøder, og mange anerkender, at vi godt kan gennemføre en del aftaler på den måde.  Andre ting lader sig ikke gennemføre på den måde. Messerejser er et godt eksempel på det – endnu kan det ikke lade sige gøre at mærke et tekstils kvalitet eller at smage på en fødefare gennem et telefonopkald.  Og selv om det så kunne lade sig gøre, ja så forudsætter det jo, at man som virksomhed ved præcis, hvem man skal have fat i.  Det er jo netop på messerne, at man får kontakt til de nye og ukendte kunder.

På konference- og møderejser får vi ny inspiration, som er så nødvendig for innovationen i både erhvervsliv og offentlige organisationer. På konferencer erfaringsudveksler vi med ligestillede, får case-gennemgang af markedsledere, hører indlæg fra fremtidsforskere og hører om best practice. På møderejser skaber vi både et forum for uforstyrret mødeaktivitet, samtidig med at vi har muligheden for at få ny inspiration fra virksomhedsbesøg. At det samtidig er en kobling mellem det praktiske og det behagelige er vel egentlig kun en fordel!

Et af de centrale punkter for MICE er tilgængelighed. Det er vigtigt, at vi ikke bruger for meget tid på transport fra A til B. Vi vil bruge tiden på destinationen.  Og det er her Mangaard Travel Group kan byde ind med gode forslag til rejsearrangementer. Vi er ofte på studietur til forskellige destinationer i Europa. På den måde får vi godt kendskab til mulighederne i et område.

Ring til os og hør om mulighederne.

Telefon erhverv: (+45) 86 75 20 88 Telefon ferierejser: (+45) 86 75 48 40

Rejsegarantifonden reg. nr. 1088