Firmaidrætten er højt placeret i mange danske virksomheder, som er med til at støtte op om en sund livsstil, til gavn og glæde for medarbejdere og virksomheder. Mange spændende sportsgrene lige fra de meget lidt krævende til dem, hvor pulsen kommer helt op.
Vi ser, at flere gerne vil praktisere deres sportsgren under varmere himmelstrøg og gerne kombineret med nogle turistmæssige oplevelser, som f.eks. besøg i storbyer, besøg på et vinslot, kokkeskole eller andet.
Det er her muligt at benytte faciliteterne i mange af de professionelle træningscentre og priserne er overkommelige med gode tilbud udenfor den absolutte højsæson.

Er Idrætten, cykling, løb, fodbold, svømning med videre, er der gode muligheder for en aktiv ferie på eksempelvis disse centre.


La Manga

Med en gennemsnits temperatur på 22 grader året rundt og over 2.500 timers  sol hvert år, gør det La Manga Club til det perfekte sted for træningslejr, specielt i vinterhalvåret.
La Manga er et sports mekka og er 3 gange så stor som Monaco. Stedet råder over ikke mindre end 28 tennis baner, 8 velplejede fodbold baner, 3 golfbaner, samt mange andre muligheder.
Når man ikke træner, er der desuden rig mulighed for at slappe af ved poolen eller udforske  den dejlige natur i området enten på cykel eller på gå ben.

La Manga_hotelBarcelona

Barcelona er en by med mange muligheder og et af danskernes foretrukne rejsemål.
Uanset hvad du er til, er Barcelona stedet for dig.  Ønsker du en storby med shopping, at gå ned af Ramblaen, sidde på en af de mange cafeer/restauranter og nyde et godt glas vin alt imens I spiser Tapas, eller  vil I blot  nyde de dejlige strande langs Costa Bravas lange kyst, er det Barcelona, I skal til.

Barcelona


Cypern

Cypern er en af middelhavets mest solsikre øer, som med sine flotte sandstrande, turkist blå vand og fantastiske restauranter, er et land mange kommer tilbage til år efter år.
Øen tilbyder mange muligheder og med et meget kuperet landskab, er der mange der tager hertil for at vandre i bjergene eller en cykeltur på de kuperede bjerg stier.
Foruden strande og bjerge har Cypern også mange fantastiske sports faciliteter at tilbyde de tilrejsende. Uanset hvilken sportsgren du dyrker kan du finde nogle af de bedste faciliteter her. Portugal - Algarve

Algarve er et af danskernes foretrukne rejsemål, både som familieferie men også for sportsudøvere og klubber. Med mere end 3.000 solskinstimer om året er Algarve et af de mest solsikre destinationer i Europa, og med bjergkæderne lige nord for Algarve, kan det til tider være rigtig varmt..
Mange sportsklubber i Danmark ligger deres årlige vinter træningslejr i Algarve området. Her har de muligheden for at benytte nogle af de bedste sports faciliteter, og samtidig nyde det gode klima.
Når der ikke trænes er der gode muligheder for at udforske den fantastiske natur, de over 100 dejlige hvide sandstrande og de flotte bugter eller tage til en af de hyggelige byer og opleve det portugisiske køkken og deres gæstfrihed
Vi anbefaler Algarve til alle former for sportsgrene, lige fra Triatlon, tennis til fodbold og svømning.

Alfamar_Algarve_Portugal

 
 

Telefon erhverv: (+45) 86 75 20 88 Telefon ferierejser: (+45) 86 75 48 40

Rejsegarantifonden reg. nr. 1088