turfakta

USA rundrejse med dansk guide_Grand Canyon og Colorado River

Afrejser i 2017

16. august - 27. august
20. september - 02. oktober
12. oktober - 24. oktober - garanteret afgang

Priser pr. person i dobbeltværelse:

16. august kr. 23.950
20. september 21.250
12. oktober 20.800

Tillæg for eneværelse 2017:

kr. 6.350,- 

Prisen inkluderer:

 • Flyrejse fra Billund og Kastrup til USA t/r med Lufthansa
 • Flyrejse San Francisco - Las Vegas 
 • Lufthavnsskatter
 • Forplejning ombord på de oversøiske fly
 • 11 nætter på mellemklassehoteller i henhold til program
 • 11 x morgenmad
 • Drikkepenge til rejseleder og chauffør
 • Alle transfers, bustransport som beskrevet i program
 • Dansk rejseleder fra ankomst til Los Angeles til afrejse fra Los Angeles
 • De fleste udflugter 
 • Bidrag til Rejsegarantifonden og ansvarsrisikoforsikring som følge af EU-lovgivning

Prisen inkluderer ikke:

 • Sygeafbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • ESTA elektronisk indrejsetilladelse ESTA - elektronisk indrejsetilladelse til USA
 • Udflugt dag 5 - Golden Gate Bridge og Napa Valley kr. 970
  Udflugt dag 7 - Grand Canyon med fly kr. 2.850
  Udflugt - Zion National Park kr. 1.490
  Udflugt dag 10 - En dag i filmverdenens hovedstad kr. 910
 • se generel information "værd at vide" under USA rundrejser med rejseleder

Information og bestilling:

Yderligere information og bestilling
team@mangaard-travel.dk eller tlf. 86 75 48 40

Generelle bestemmelser

Vi henviser til til generelle bestemmelser ved køb af pakkerejse hos Mangaard Travel Group A/S

Lufthansa A380

Det bedste af vestlige USA med dansk rejseleder

Bestil rejsen Best of the west

16.august-27.august 2017

BESTIL

23.950,-

20.september-02.oktober 2017

BESTIL

 21.250,-

12.oktober-24.oktober 2017

BESTIL

 20.800,-

Ønsker du yderligere information om mulighederne for rejser til USA, så kontakt os:

Telefon:

86 75 48 40

 

Best of the west - 13 dage

 


Det kan du opleve på turen:

Redondo Beach • Santa Barbara • Santa Monica • Malibu • Solvang • Paso Robles • Highway 1 • Carmel/Monterey • San Francisco • Alcatraz • Golden Gate • Napa Valley • Sonoma • Las Vegas • Grand Canyon Nationalpark • Mojave • Calico • Los Angeles • Woodland Hills • Universal Studios • Hollywood • Venice Beach


 

  download brochuren her

Turen er inklusiv drikkepenge til chauffør og rejseleder,
morgenmad og mange udflugter!

Oplev Los Angeles, Hollywood og Beverly Hills, den kendte Highway 1 langs Stillehavets kyst, med et smut omkring Solvang. Videre til San Francisco med de berømte stejle gader, Fisherman’s Wharf og ikke mindst det berømte Alcatraz, der blandt andre havde den kendte gangster Al Capone som fange. Golden Gate Bridge, vinsmagning i Napa Valley, hvor vinstokkene ses så langt øjet rækker. Fly fra San Francisco til Las Vegas, byen som aldrig sover, og spillemaskinerne kører nonstop. Storslået mulighed for at tage på udflugt med fly til Grand Canyon - et af verdens 7 naturvidundere.
Den vestlige USA rundrejse med dansk rejseleder præsenteres i en ny og spændende indpakning, hvor vi fortsat har sikret, at du ikke bor i en kuffert. Du får mangfoldige oplevelser kombineret med tid til at slappe af uden stress og jag, så alle indtryk på rundrejsen kan fordøjes. 

USA er et kæmpestort og et enestående land.

På traditionelle rundrejser ender du ofte med hver dag at tilbringe flere timer i bussen. Dagligt flytte fra én by og ét hotel til et nyt. Dette har vi på denne unikke rundrejse lavet helt om på. Vi har indlagt mere tid og frihed til dig - naturligvis er din danske rejseleder med under hele opholdet i USA. Med andre ord får du mange oplevelser, uden at du skal pakke kufferten hver dag. 

De fleste udflugter er inkluderet,
- du vælger selv, hvad og hvor meget du vil deltage i.

DAG 1: Ankomst Los Angeles17_Mile_DriveVelkommen til Las Vegas

Du flyver med bl.a. Lufthansa fra Billund og København via Frankfurt til millionbyen Los Angeles, med ankomst sidst på eftermiddagen. Allerede fra luften kan du få et indtryk af byens størrelse. Se det store netværk af 12-sporede motorveje og skimte det berømte hvide Hollywood skilt i bakkerne bag film- og tv showenes mekka. Din danske rejseleder byder velkommen i lufthavnen. Vi sætter herefter kurs mod vores hotel i Redondo Beach syd for Los Angeles, og vi ankommer efter 15-30 minutters kørsel alt afhængig af trafikken.  Så er der check-in på hotellet og resten af dagen er til fri disposition.
Overnatning: Los Angeles

DAG 2: Los Angeles - via Santa Barbara, Solvang til Paso Robles - Californiens centrale vin distrikt. China Town i San Francisco

Vi starter den første dag med kørsel nord på ad den berømte Californiske kystvej langs Stillehavet. Vi passerer gennem berømte byer som Santa Monica - kendt for den populære tv-serie ”Bay Watch”. Vi fortsætter til Malibu, hvor mange kendte stjerner bor, og vi snuser lige til byens atmosfære, hvorefter vi ankommer til den smukke spansk inspireret kystby, Santa Barbara. Frokosten nydes undervejs, og du har måske fået lyst til at smage en dejlig ret med fisk fra Stillehavet.
Efter frokost fortsættes køreturen over bjergpasset til Santa Ynez dalen og videre til Solvang, hvor vi vil nyde en kop eftermiddagskaffe, og hvem ved måske indtage en lækker danish wienerbasse. Dagen afsluttes med et unikt ophold i Paso Robles, som er hjertet af det centrale Californiske vindistrikt.
Napa ValleyVi besøger den smukke vingård, og får mulighed for at smage på 5 af de skønne, friske Californiske vine - i de facinerende omgivelser. Herefter check-in på hotellet, hvor vi nyder aftenen i de smykke omgivelser.
Overnatning: Paso Robles

DAG 3: Los Angeles - San Francisco via Highway 1 og Montery

Dagens program starter med kørsel til den Californiske kystlandevej: Highway 1, der er verdensberømt for sine smukke udsigtspunkter. Første stop er ved en af strækningens største seværdigheder og en af USA´s mest besøgte turistattraktioner, Hearts Castle besøgscenter. Frokostpause undervejs og vi fortsætter til Monterey, som er kendt fra Steinbecks bøger.
Sent på eftermiddagen ankommer vi til den charmerende by, San Francisco.Venice Beach Byen som er hovedstad for Peace, Love & Harmony. Her nydes de næste dage med mange skønne oplevelser. Hotellet er meget centralt placeret, både tæt ved de berømte kabelsporvogne, China Town og Union Square.
Overnatning: San Francisco

DAG 4: San Francisco - Alcatraz & havnebyen San FranciscoAlcatraz

Brug dagen på at indsnuse San Franciscos charme og afslappede stemning. Det kan gøres fra f.eks en café i Little Italy, China Town, fiskemarkedet ved Fishermanns Wharf eller det store grøntsagsmarked.
Dagen kommer til at foregå på gåben, godt hjulpet på vej af byens netværk af transport. Vi starter med at gå forbi byens smukke rådhus, for dernæst at følge hovedgaden Market Street mod vandet. Her venter en af San Franciscos største attraktioner, fængselsøen Alcatraz. Vi tager på en spændende og hårrejsende rundtur i de gamle fængselsgange og celler, hvor gangstere som Al Capone og Machine Gun Kelly sad indespærret. Samtidigt kan vi fra søsiden nyde den formidable udsigt til San Franciscos snorlige og bakkede gader, skyskraberne og ikke mindst broerne, der forbinder de mange bydele. Tilbage på fastlandet nyder vi gåturen langs havnefronten med de mange boder, mennesker og søløver, der livligt underholder os ved den populære Fisherman’s Wharf - Pier 39. Her spiser vi frokost og har tid på egen hånd til at opleve stemningen. Sidste fælles stop er den snoede Lombard Street med de berømte hårnålesving samt Filbert Street, som er en af byens mest stejle gader. Benene kan rigtigt få byens kupperede terræn at føle.Solvang
Dagen kan, hvis man har lyst, afsluttes med at hoppe på en de historiske kabelsporvogne, der fortsat slæber sig op og ned ad de stejle gader. Denne tur med kabelsporvogn er ikke inkluderet i dagens udflugt. Dog vil din rejseleder naturligvis være behjælpelig med denne del. Det kan ikke garanteres at alle kan komme med samme kabelsporvogn.
Overnatning: San Francisco

DAG 5: San Francisco - Golden Gate & Napa ValleySan Francisco China TownSøløver i San Francisco

Denne dag kan bruges med en bog i en af byens parker eller en rolig gåtur i byens gader, hvor du selv indsnuser byens pulserende liv og atmosfære.
Dagens udflugt vil foregå i et roligt tempo. Vi drager mod nord til et af verdens mest kendte vinområder, Sonoma og Napa Valley. Vi starter med en klassisk San Francisco oplevelse, den fantastiske og legendariske gåtur over byens berømte varetegn Golden Gate Bridge. På den anden side af strædet møder vi atter vores bus.
Der vil være mulighed for at fotografere det majestætiske bygningsværk samt nyde udsigten ind over byen. Vi kører videre mod nord og ankommer dernæst til Muir Woods.
Det eneste sted i verden, hvor du kan opleve de gigantiske Sequira Redwoods, som kun vokser langs den Californiske og Oregon kyst region. Denne fredede National Park på 224 hektar land har nogle af de ældste Redwood træer, der er mellem 500 og 800 år gamle. Nogle kan endda nå en højde på 115 meter. Vi tager en rask gåtur i skoven, nyder synet og indånder den friske, våde duft af Redwood træer.
Vi fortsætter så turen til Sonoma og Napa vinregionen og inden længe dukker de første vinmarker i Sonoma Valley op. På vores rute mellem de mange vinhuse nydes den charmerende stemning i de små eksklusive landsbyer. Vinmarkerne, der præges af de smukke vinranker så langt øjet rækker. Midt på dagen gør vi stop i Sonoma, som er en smuk Spansk inspireret by og faktisk også den sidste af de mange spanske missioner, der blev bygget igennem Californien. Vi skal naturligvis også her smage nogle af områdets vine samt nyde en lækker frokost, inden vi dernæst hopper på bussen for at drage tilbage til San Francisco.
Frokost er ikke inkluderet i udflugtens pris.
Overnatning: San Francisco

DAG 6: San Fransisco - Las Vegas med flyGolden Gate Bridge

Formiddagen er på egen hånd. Sørg for at suge alt til dig og oplev det sidste af San Francisco, inden vi sætter kurs mod lufthavnen for at flyve til Las Vegas.
Vi ankommer til Las Vegas sent på eftermiddagen og følger den berømte hovedgade ”The Strip” til vores hotel. Straks får vi et indblik i de mange og enorme casino-hoteller, som er bygget med inspiration fra hele verden. Las Vegas er kendt som byen, der aldrig sover. Det er dog først efter mørkets frembrud, at festen for alvor begynder, og de millioner af lys og lamper oplyser byen fuldstændig som en skattekiste i den mørke ørken.
Resten af dagen og aftenen i Las Vegas er på egen hånd.
Overnatning: Las Vegas 

Dag 7: Las VegasLas Vegas McCarranLas Vegas

Dagens udflugt går til et af verdens 7 naturskabte vidundere, Grand Canyon. Det er uden undtagelse et af rejsens absolutte højdepunkter, hvor vi flyver ind til den centrale del af selve National Parken. Undervejs flyver vi over Grand Canyons mest kendte punkter i lav højde, og vi kan fra luften nyde synet af dette eminente og fantastiske naturvidunder. Efter ankomsten til Grand Canyon lufthavn kører vi ind til kanten af Grand Canyon. Vi gør 2 stop undervejs, og her får du muligheden for at stå ved selve kanten og nyde udsigten af dette spektakulære naturvidunder. Frokost er inklusiv i turen, og hver deltager får undervejs udleveret en frokostpakke. Den kan indtages samtidig med, at du nyder udsigten.
Overnatning: Las Vegas

DAG 8: Las VegasLas Vegas The Strip

En velfortjent fridag venter med mulighed for at sove længe og tid til at nyde morgenkaffen. Måske bliver du fristet til lidt solbadning og en lille eftermiddagslur bagefter. Der er masser af tid til at shoppe i et af Las Vegas’ supergode og billige outlets, eller besøg en shopping mall tæt ved hotellet. Aftenen kan f.eks. nydes med en god middag evt. for foden af Eifeltårnet med udsigt til Bellagio springvandet. Få et par timers god underholdning ved et af byens legendariske shows - med alt fra dygtige akrobater, tryllekunstnere og verdenskendte stjerner.
Der er også mulighed for at opleve Zion National Park.Zion National Park

Zion National Park giver store oplevelser og er med 2,5 millioner besøgende også en af de mest besøgte nationalparker i USA. Zion er Utahs første national park, og er en stor dal omgivet af massive fløde, pink og rød farvede sandstens klipper. Zion har et varieret plante- og dyreliv, og byder på fantastiske muligheder for vandreture.
Bemærk ved færre end 13 tilmeldte vil turen foregå med lokal engelsktalende guide.
Overnatning: Las Vegas

DAG 9: Las Vegas - Los AngelesGrand Canyon

Vi forlader Las Vegas, og kører gennem den store Mojave ørken, som er et af de største ørken områder i USA, beliggende indenfor 4 statsgrænser. Her kan der være sne om vinteren, og modsat er der op til 55 graders varme om sommeren. Naturen og landskabet er helt specielt og meget øde. Du kan umiddelbart ikke se, at ørkenområdet har et fantastisk dyreliv. Undervejs stopper vi ved spøgelsesbyen Calico. Det var engang en meget aktiv sølvmineby med sine 500 miner. Over en 12 års periode, producerede de for 20 millioner dollars i sølv. Turen fortsætter herefter til Los Angeles. Vi gør stop i byen Barstow, som var et vigtigt knudepunkt, da Route 66 blev benyttet på vejen til Californien.
Ved ankomsten til Los Angeles kører vi en lille bytur. Vi kører til Woodland Hills, og indlogerer os på hotellet for de næste 3 nætter.
Overnatning: Los Angeles 


DAG 10: Los Angeles - En dag i filmverdenens hovedstadSanta Monica

Los Angeles er nok bedst kendt for verdens største film studier. Netop i dag skal vi stifte bekendtskab med disse. Vi starter dagen med at hoppe på metroen og tage turen til det kæmpestore Universal Studios. Her ses kulisser fra alverdens film. Vi bevæger os rundt og ser de falske huse og vægge, der er blevet brugt i filmene. En meget anderledes, fascinerende og hyggelig dag. Frokost og resten af dagen på egen hånd. Sidst på dagen tager vi metroen retur til hotellet. Efter en dag i Universal siger de fleste som udgangspunkt: ”nååå nu forstår jeg bedre….er det sådan de gør det”.
Udflugten er inkl. entréer og metro transport t/r.
Overnatning: Los Angeles

DAG 11: Los Angeles - Life is a beach

Dagen byder på en spændende rundtur til millionbyens største attraktioner. På turen opleves de mægtige skyskrabere i Downtown Los Angeles, den berømte Hollywood Boulevard med Walk of Fame - et “must” som skal med i pakken af alle oplevelser på en rundrejse som denne. Dette gælder også Graumanns Chinese Theater samt synet af det genkendelige, store hvide Hollywoodskilt, der ofte ses i film og på TV. Vi kører ad de legendariske boulevarder omkranset af palmetræer og millionvillaer. Vi vindues-shopper på den eksklusive Rodeo Drive og sidst, men ikke mindst nyder vi det mere afslappede strandliv i Venice Beach og Santa Monica. Sidstnævnte med den kendte Santa Monica Pier. Herefter hopper vi på metroen og kører tilbage til Los Angeles og hotellet, hvor vores sidste aften på rundrejsen, skal nydes i fulde drag.
Overnatning: Los Angeles

DAG 12: Hjemrejse fra Los AngelesUniversal Studios

En fantastisk rejse gennem det vestlige USA lakker mod enden, og det er i dag tid til at vende hjem til Danmark. Forhåbentlig pakket med uforglemmelige ferieminder i bagagen.
Efter morgenmaden er der tid på egen hånd til at nyde dagen, indtil alle samles for busafgang mod lufthavnen. Du fristes måske til at shoppe og gøre de sidste ekstra indkøb i det store shopping center Topanga Mall, som er beliggende tæt ved hotellet. Du kan også nyde noget koldt at drikke på en af de mange restauranter i området. I løbet af eftermiddagen sætter vi kurs mod lufthavnen, hvor din danske rejseleder takker af og ønsker en rigtig god hjemrejse.

DAG 13: Ankomst til Danmark

Vi lander i Danmark i løbet af eftermiddagen.

Telefon erhverv: (+45) 86 75 20 88 Telefon ferierejser: (+45) 86 75 48 40

Rejsegarantifonden reg. nr. 1088