Turfakta

USA rundrejse med dansk guide_Grand Canyon og Colorado River

Afrejser i 2018

28. marts - 09. april 
09. - 21. maj
06. - 18. september 
18. - 30. oktober 

Priser pr. person i dobbeltværelse:

Afrejse 28. marts kr. 18.900
Afrejse 09. maj kr. 19.900
Afrejse 06. september kr. 21.250
Afrejse 18. oktober kr. 21.250

Tillæg for eneværelse 2018:

28. marts kr. 5.800
Andre afgange kr. 6.600

Prisen inkluderer:

 • Flyrejse fra Billund og Kastrup til USA t/r
 • Flyrejse San Francisco - Las Vegas 
 • Lufthavnsskatter
 • Forplejning ombord på de oversøiske fly
 • 11 nætter på mellemklassehoteller i henhold til program
 • 11 x morgenmad
 • Drikkepenge til rejseleder og chauffør
 • Alle transfers, bustransport som beskrevet i program
 • Dansk rejseleder fra ankomst til Los Angeles til afrejse fra Los Angeles
 • De fleste udflugter 
 • Bidrag til Rejsegarantifonden og ansvarsrisikoforsikring som følge af EU-lovgivning

Prisen inkluderer ikke:

 • Sygeafbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • ESTA elektronisk indrejsetilladelse ESTA - elektronisk indrejsetilladelse til USA
 • Udflugt dag 5 - Golden Gate Bridge og Napa Valley kr. 980
 • Udflugt dag 7 - Zion National Park kr. 1.400
 • Udflugt dag 8 - Grand Canyon kr. 2.850
 • Udflugt dag 10 - En dag i filmverdenens hovedstad kr. 950
 Se generel information "værd at vide" under USA rundrejser med rejseleder

Information og bestilling:

Yderligere information og bestilling
team@mangaard-travel.dk eller tlf. 86 75 48 40

Generelle bestemmelser

Vi henviser til til generelle bestemmelser ved køb af pakkerejse hos Mangaard Travel Group A/S


Det bedste af vestlige USA med dansk rejseleder


Bestil rejsen Best of the west 2018

28. marts - 09. april 2018

BESTIL

18.900

09. - 21. maj 2018

BESTIL

 19.900

06. - 18. september 2018

BESTIL

21.250

18. - 30. oktober 2018

BESTIL

    21.250

Ønsker du yderligere information om mulighederne for rejser til USA, så kontakt os:

Telefon:

86 75 48 40

Best of the west - 13 dage Det kan du opleve på turen:

Santa Barbara • Solvang • Del af Highway 1 • San Luis Obispo • Yosemite Nationalpark • San Francisco • Alcatraz • Golden Gate • Muir Woods • Napa Sonoma Vinregionen • Las Vegas • Zion National Park • Grand Canyon Nationalpark • Mojave • Calico • Los Angeles • Universal Studios • Hollywood • Venice Beach • Santa Monica 


 

  Download brochuren her

Rejsen er inklusiv drikkepenge til chauffør og rejseleder,
morgenmad samt flere udflugter!

 

Oplev Los Angeles, Hollywood og Beverly Hills og en del af den kendte Highway 1 langs Stillehavets kyst, med et smut omkring Solvang. På vejen til San Francisco, besøges Yosemite Nationalpark og derefter drager vi videre til storbyen San Francisco med de berømte stejle gader, Fisherman’s Wharf og ikke mindst det berømte Alcatraz, der blandt andre havde den kendte gangster Al Capone som fange.
Nyd desuden den berømte, røde  Golden Gate Bridge, vinsmagning i Sonoma, Napa vinregionen, hvor vinstokkene ses så langt øjet rækker.
Fly fra San Francisco til Las Vegas, byen som aldrig sover, og hvor spillemaskinerne kører nonstop. Her er desuden en storslået mulighed for at tage på udflugt med fly til Grand Canyon - et af verdens 7 naturvidundere.
Den vestlige USA rundrejse med dansk rejseleder præsenteres i en spændende indpakning, hvor vi fortsat har sikret, at du ikke bor i en kuffert.
Du får mangfoldige oplevelser, kombineret med tid til at slappe af uden stress og jag, så alle indtryk på rundrejsen kan fordøjes. 

USA er et kæmpestort, fantastisk og enestående land.

På traditionelle rundrejser ender du ofte med at tilbringe flere timer i bussen samt daglig flytning fra én by og ét hotel til et nyt. Dette har vi på denne unikke rundrejse lavet helt om på.
Vi har indlagt mere tid og frihed til dig. Naturligvis er din danske rejseleder med under hele opholdet i USA.
Med andre ord får du mange oplevelser, uden at du skal pakke kufferten hver dag.
En del udflugter er inkluderet i rejsen. Du vælger selv, hvad og hvor meget du vil deltage i.


DAG 1: Ankomst Los Angeles17_Mile_DriveVelkommen til Las Vegas

Du flyver fra Billund og København til millionbyen Los Angeles med ankomst sidst på eftermiddagen. Allerede fra luften kan du få et indtryk af byens størrelse. 

Se det store netværk af 12-sporede motorveje og skimt det berømte hvide Hollywood skilt i bakkerne bag film- og tv showenes mekka. 

Din danske rejseleder byder velkommen i lufthavnen. 

Herefter sætter vi kurs mod vores hotel i Santa Clarita, nord for Los Angeles, og ankommer efter ca. 45 minutters kørsel alt afhængig af trafikken.  Efterfølgende er der check-in på hotellet og resten af dagen er til fri disposition.

Overnatning: Los Angeles


DAG 2: Los Angeles via Santa Barbara - Solvang til FresnoChina Town i San Francisco

Vi starter den første hele dag af vores fantastiske rundrejse med kørsel nordpå af den berømte Californiske kystvej langs Stillehavet. vi nyder udsigten og det smukke syn over havet, mens rejselederen fortæller og beretter om Californiens flora, fauna og fakta.
Vi stopper i den eksotiske kystby Santa Barbara, hvor de rige bor og kaldt ”den Amerikanske Rivera” og var grundlagt af de spanske missionærer i 1792. Vi fortsætter køreturen over bjergpasset til Santa Ynez dalen og videre til Solvang, hvor vi vil nyde en kop formiddagskaffe, og hvem ved måske indtage en lækker Danish wienerbasse. Frokostpausen er i den skønne by San Luis Obipo, som er kendt for deres store universitet og et downtown fuld af restauranter og spændende små forretninger. Vi kører gennem den meget frugtbare San Joaquin dal, hvor USA's største produktion af mandler og rosiner foregår. 
Sidst på eftermiddagen ankommer vi til Fresno, hvor vi checker ind på hotellet og nyder resten af dagen.
Overnatning: Fresno

DAG 3: Fresno - Yosemite til San Francisco via Yosemite National Park

Venice Beach Vi starter tidligt på morgenen og begiver os videre fra Fresno op langs foden af Sierra bjergkæden, som deler Californien og Nevada i de 2 stater, vi kender. Formålet er naturligvis at besøge den flotte National Park Yosemite, som blev etableret i 1890. National Parken er kendt for sine gigantiske granitvægge og kæmpestore, smukke vandfald. Vi gør et langt frokostophold i Yosemite, før vi fortsætter turen til San Francisco, hvor vi ankommer sent på eftermiddagen. Byen som er hovedstad for Peace, Love & Harmony. Her nydes de næste dage med mange skønne oplevelser. Hotellet er meget centralt placeret, både tæt ved de berømte kabelsporvogne, China Town og Union Square.
Overnatning: San Francisco

DAG 4: San Francisco - Alcatraz & havnebyen San FranciscoAlcatraz

Vi starter dagen med sightseeing af San Francisco i bus. Her passerer vi byens smukke rådhus for dernæst at følge hovedgaden Market Street mod Twin Paek. Dette er det højeste punkt i San Francisco med en fantastisk udsigt over byen, Derudover opleves Golden Gate parken - den største park i USA, Golden Gate Broen og til sidst Fishermans Wharf. Her venter der en af byen San Francisco’s   største  attraktioner, fængselsøen Alcatraz.
Vi tager på en spændende og hårrejsende rundtur i de gamle fængselsgange og celler, hvor gangstere som Al Capone og Machine Gun Kelly sad indespærret. Samtidigt kan vi fra søsiden nyde den formidable udsigt til San Francisco’s snorlige og bakkede gader, skyskraberne og ikke mindst broerne, der forbinder de mange bydele. Tilbage på fastlandet nyder vi gåturen langs havnefronten med de mange boder, mennesker og søløver, der livligt underholder os ved den populære Fisherman’s Wharf - Pier 39. Her har vi tid på egen hånd til at opleve stemningen. Benene kan rigtigt få byens kupperede terræn at føle.

SolvangDagen kan, hvis man har lyst, afsluttes med at hoppe på en af de historiske kabelsporvogne, der fortsat slæber sig op og ned ad de stejle gader. Denne tur med kabelsporvogn er ikke inkluderet i dagens udflugt. Dog vil din rejseleder naturligvis være behjælpelig med denne del. Det kan ikke garanteres at alle kan komme med samme kabelsporvogn.
Overnatning: San Francisco

DAG 5: San Francisco - Golden Gate & Napa ValleySan Francisco China TownSøløver i San Francisco

Denne dag kan bruges med en bog i en af byens parker eller en rolig gåtur i byens gader, hvor du selv indsnuser byens pulserende liv og atmosfære. Tag på en shoppingtur på Union Square, hvor mange af de store amerikanske forretningskæder har butikker. Nyd en gåtur gennem China Town, som kun er 3 gader fra hotellet, eller tag endnu en tur med kabel sporvognen, som er ved hotellet.
Dagens udflugt vil foregå i et roligt tempo.
Vi drager mod nord til et af verdens mest kendte vinområder, Sonoma og Napa Valley vinregionen. Vi starter med en klassisk San Francisco oplevelse, en fantastisk og legendarisk gåtur over byens berømte varetegn Golden Gate Bridge. På den anden side af strædet møder vi atter vores bus. Der vil være mulighed for at fotografere det majestætiske bygningsværk samt nyde udsigten ind over byen.
Vi kører videre mod nord og ankommer dernæst til Muir Woods. Dette er det eneste sted i verden, hvor du kan opleve de gigantiske Sequira Redwoods, som kun vokser langs den Californiske og Oregon kystregion. Denne fredede Nationalpark på 224 hektar land har nogle af de ældste Redwood træer, der er mellem 500 og 800 år gamle. Nogle kan endda nå en højde på 115 meter.
Vi tager en rask gåtur i skoven, nyder synet og indånder den friske, våde duft af Redwood træer. Vi fortsætter herefter turen til Sonoma og Napa vinregionen  hvor de første vinmarker i Sonoma Valley dukker op. På vores rute mellem de mange vinhuse nydes den charmerende stemning i de små eksklusive landsbyer samt vinmarkerne, der præges af de smukke vinranker så langt øjet rækker.  Midt på dagen gør vi stop i Sonoma, som er en smuk Spansk-inspireret by og faktisk også den sidste af mange spanske missioner, der blev bygget igennem Californien. Vi skal naturligvis også her smage nogle af områdets vine samt nyde en lækker frokost, inden vi dernæst hopper på bussen for at drage tilbage til San Francisco. Frokost er ikke inkluderet i udflutens pris.
Overnatning: San Francisco

DAG 6: San Fransisco - Las Vegas med flyGolden Gate Bridge

Formiddagen er på egen hånd. Sørg for at suge alt til dig og oplev det sidste af San Francisco, inden vi midt på eftermiddagen sætter kurs mod Oakland Lufthavn for at flyve til Las Vegas med Southwest Airlines kl. 17.30.
Vi ankommer til Las Vegas kl. 18.00, hvorefter vi følger den berømte hovedgade ”The Strip” til vores hotel. Straks får vi et indblik i de mange og enorme casino-hoteller, som er bygget med inspiration fra hele verden. Las Vegas er kendt som byen, der aldrig sover. Det er dog først efter mørkets frembrud, at festen for alvor begynder, og de millioner af lys og lamper oplyser byen som en skattekiste i den mørke ørken. Resten af dagen og aftenen i Las Vegas er på egen hånd.
Overnatning: Las Vegas

Dag 7: Las VegasLas Vegas McCarranLas Vegas

En velfortjent fridag venter med mulighed for at sove længe og tid til at nyde morgenkaffen. Der er god tid til lidt solbadning og en lille eftermiddagslur bagefter. Der er også masser af tid til shopping i et af Las Vegas’ supergode og billige outlets, eller til et besøg i et shopping mall tæt ved hotellet. Aftenen kan eksempelvis nydes med en god middag for foden af Eifeltårnet med udsigt til Bellagio springvandet. Få et par timers god underholdning ved et af byens legendariske shows med alt fra dygtige akrobater, tryllekunstnere og verdenskendte stjerner. Der er også mulighed for at opleve den fantastiske Zion National Park under dagens udflugt.

Zion National Park giver store oplevelser og er med 2,5 millioner besøgende

Zion National Park

 også en af de mest besøgte nationalparker i USA. Zion er Utahs første nationalpark og er en stor dal omgivet af massive fløde, pink og rød farvede sandstens-klipper. Zion har et varieret plante- og dyreliv og byder på fantastiske muligheder for vandreture. Bemærk ved færre end 13 tilmeldte vil turen foregå med lokal engelsktalende guide.
Overnatning: Las Vegas

DAG 8: Las VegasLas Vegas The Strip

Dagens udflugt går til et af verdens 7 naturskabte vidundere, Grand Canyon.
Dette er uden undtagelse et af rejsens absolutte højdepunkter, hvor vi flyver ind til den centrale del af selve National Parken. Undervejs flyver vi over Grand Canyons mest kendte punkter i lav højde, og vi kan fra luften nyde synet af dette eminente og fantastiske naturvidunder. Efter ankomsten til GrandCanyon lufthavn, kører vi i bus ind til kanten af Grand Canyon. Vi gør 2 stop undervejs, hvor du får  muligheden for at stå ved selve kanten og nyde udsigten af dette spektakulære naturvidunder. Frokost er inkluderet i turen, og hver deltager får undervejs udleveret en frokostpakke, som kan indtages samtidig med, at den storslåede udsigt nydes.
Overnatning: Las Vegas

DAG 9: Las Vegas - Los AngelesGrand Canyon

Vi forlader Las Vegas, og kører gennem den store Mojave ørken, som er et af de største ørkenområder i USA beliggende indenfor de 4 statsgrænser. 

Her kan der være sne om vinteren, og modsat op til 55 graders varme om sommeren. 

Naturen og landskabet er helt specielt og meget øde. Du kan umiddelbart ikke se, at ørkenområdet har et fantastisk dyreliv. 

Undervejs stopper vi ved spøgelsesbyen Calico. Engang var denne en meget aktiv sølvmineby med sine 500 miner. Over en 12 års periode producerede de for 20 millioner dollars i sølv. 

Turen fortsætter herefter til Los Angeles. Vi gør stop i byen Barstow, som var et vigtigt knudepunkt, da Route 66 blev benyttet på vejen til Californien.

Ved ankomsten til Los Angeles kører vi en lille bytur. 

Vi kører  til vores hotel og indlogerer os for de næste 3 nætter.

Overnatning: Los Angeles

 

DAG 10: Los Angeles - En dag i filmverdenens hovedstadSanta Monica

Los Angeles er nok bedst kendt for verdens største film studier. Netop i dag skal vi stifte bekendtskab med disse. Vi starter dagen med at hoppe på metroen og tage turen til det kæmpestore Universal Studios. Her ses kulisser fra alverdens film. Vi bevæger os rundt og ser de falske huse og vægge, der er blevet brugt i filmene. En meget anderledes, fascinerende og hyggelig dag. Frokost og resten af dagen på egen hånd. Sidst på dagen tager vi metroen retur til hotellet. Efter en dag i Universal siger de fleste som udgangspunkt: ”nååå nu forstår jeg bedre….er det sådan de gør det”.
Udflugten er inkl. entréer og metro transport t/r.
Overnatning: Los Angeles

DAG 11: Los Angeles - Life is a beach

Dagen byder på en spændende rundtur til millionbyens største attraktioner. På turen opleves de mægtige skyskrabere i Downtown Los Angeles, den berømte Hollywood Boulevard med Walk of Fame - et “must” som skal med i pakken af alle oplevelser på en rundrejse som denne. Dette gælder også Graumanns Chinese Theater samt synet af det genkendelige, store hvide Hollywoodskilt, der ofte ses i film og på TV. Vi kører ad de legendariske boulevarder omkranset af palmetræer og millionvillaer. Vi vindues-shopper på den eksklusive Rodeo Drive og sidst, men ikke mindst nyder vi det mere afslappede strandliv i Venice Beach og Santa Monica.
Overnatning: Los Angeles

DAG 12: Hjemrejse fra Los AngelesUniversal Studios

En fantastisk rejse gennem det vestlige USA lakker mod enden, og det er i dag tid til at vende hjem til Danmark. Forhåbentlig pakket med uforglemmelige ferieminder i bagagen.
Efter morgenmaden er der tid på egen hånd til at nyde dagen, indtil alle samles for busafgang mod lufthavnen. Du fristes måske til at shoppe og gøre de sidste ekstra indkøb i det store shopping center, som ligger ved hotellet. Du kan også nyde noget koldt at drikke på en af de mange restauranter i området. I løbet af eftermiddagen sætter vi kurs mod lufthavnen, hvor din danske rejseleder takker af og ønsker en rigtig god hjemrejse.

DAG 13: Ankomst til Danmark

Vi lander i Danmark i løbet af eftermiddagen.

Telefon erhverv: (+45) 86 75 20 88 Telefon ferierejser: (+45) 86 75 48 40

Rejsegarantifonden reg. nr. 1088