Turfakta

 New Yorks gule taxaer

Priser pr. person i dobbeltværelse:

01/04 - 20/06 2016 fra kr. 25.966
21/06 - 11/08 2016 fra kr. 28.645
12/08 - 31/10 2016 fra kr. 25.966
01/11 - 16/12 2016 fra kr. 25.261
07/01 - 22/03 2017 fra kr. 25.261

Afrejser 2016:

9/4, 23/4, 30/4, 7/5, 4/6, 11/6, 25/6, 2/7, 9/7, 23/7, 6/8, 13/8, 20/8, 27/8, 10/9, 17/9, 24/9, 15/10, 29/10, 26/11, 24/12

Afrejser 2017:

21/1, 18/2, 18/3

Prisen inkluderer: 

 • Flybillet med KLM fraDanmark til New York, fra Washington D.C. til Los Angeles, Los Angeles til Danmark inkl. skatter og afgifter.
 • Shuttle transfer på egen hånd til hotel
 • Gebyr til rejsegarantifond og EU-produktansvarsdækning.
 • 2 nætter før og en nat efter rundrejsen i dobbeltværelse
 • New York sightseeing "Hop On/Hop Off Pas"
 • City Sightseeing tur i Los Angeles
 • Rundrejse iflg. program med engelsksproget guide. Der kan guides på et andet sprog ud over engelsk.
 • Ophold i dobbeltværelse
 • Entré til: Maid of the Mist (eller Scenic Tunnels), Montezumas Castle, Monument Valley, 17-Mile Drive og alle nationalparkerne.
 • Afrejsetransfer i Washington.
 • Ankomsttransfer i Los Angeles med hotellets shuttlebus.

Spørgsmål og bestilling: 

Ring på tlf. nr. 86 75 48 40 eller send en e-mail til team@mangaard-travel.dk

Se brochuren her...

Den Store Amerika Rejse 21 dage/19 nætter

Her får du det hele...

På denne ultimative Amerika rundrejse får du set alle vigtige attraktioner i både det østlige og det vestlige USA. På den østlige del af turen ser man først The Big Apple – New York, og oplever det pulserende liv mellem alle skyskraberne. På vej til Niagara Falls, som er det mest kraftfulde vandfald i Nordamerika, kører man igennem de legendariske Catskill Mountains. Sidste stop i det Østlige USA er I Washington med blandt andet Det Hvide Hus. I flyver videre til Los Angeles, 2. største by i USA og kendt for underholdningsindustrien. Vejen til storslåede Grand Canyon går gennem ørkener og oaser, og i Bryce Canyon og Zion Nationalpark får man set forskelligartede klippeformationer. Senere på ruten gøres stop i Las Vegas, hvor der er mulighed for at opleve glamourøse shows eller måske gå på kasino. Endnu en naturskøn køretur fører selskabet mod nord til Yosemite Nationalpark med de dybe dale, høje vandfald og gamle kæmpe træer. Man går heller ikke glip af San Francisco med de stejle bakker, sporvognene og Golden Gate Broen. På vej retur til Los Angeles kører man selvfølgelig på den smukke ”17-mile-drive” via Monterey og Carmel.Turens højdepunkter:

New York • Toronto • Niagara Falls • Washington D.C. • Los Angeles • Phoenix/Scottsdale • Grand Canyon Nationalpark • Bryce Canyon Nationalpark • Zion Nationalpark • Las Vegas • Yosemite Nationalpark •
San Francisco.Dag 1: Danmark - New YorkNew York

Afgang med valgte forbindelse til New York, hvor du ankommer samme dag.

Dag 2: New York

Oplev New York på egen hånd med inkluderet Hop On/hop Off buspas. 

Dag 3: New York - Niagara Falls (km 595)

Vi oplever det smukke og varierede landskab i staten New York og kører
gennem legendariske Catskill Mountains. Ankomst først på aftenen til Niagara Falls.

Dag 4: Niagara Falls - Toronto- Niagara Falls (km 339)

Vi kører om morgenen mod Toronto, hvor vi vil køre en lille orienteringstur og se nogle af denne moderne bys seværdigheder, som bl.a. Skydome og City Hall. Vi returnerer til Niagara, hvor vi skal opleve en spændende sejltur på ”Maid of the Mist” og helt ind til foden af Niagara Falls, ”Horseshoe Falls” (i vinter perioden erstattes denne sejltur af en gåtur i de spændende huler bag vandfaldet. Om aftenen kan man deltage i en ”optional dinner” på en restaurant, hvor man kan nyde den smukke udsigt over det oplyste vandfald.

Dag 5: Niagara Falls - Washington, D.C. (km 691)Niagara Falls_USA

Tidlig afgang om morgenen gennem Pennsylvania mod Washington, D.C. Hvis tiden tillader det, vil vi lave et stop, hvor vi besøger et amish marked (undtagen søndage, hvor markedet er lukket). Amishfolket bevarer og lever efter det 17. århundredes landlige og europæiske kultur. Vi ankommer til nationens hovedstad først på aftenen.

Dag 6: Washington, D.C.

På morgenens sightseeingtur koncentrerer vi os om byens vartegn og monumenter, Det Hvide Hus, Washington Monument, Arlington kirkegården og US Capitol. Eftermiddagen er fri til f.eks. at udforske Smithsonian museerne, hvor du bl.a. finder National Air & Space Museum.

Dag 7: Washington, D.C. - Los Angeles

Der er transport til lufthavnen for afrejse mod Los Angeles. Ved ankomsten til Los Angeles har overnatningshotellet gratis transfer bus fra lufthavnen til hotel.

Dag 7: Los AngelesDet Hvide Hus_Washington_USA

Los Angeles er hovedstad for film- og TV-verdenen. Samtidig et boomende mekka for kultur med bl.a. over 300 museer. Du vil også opleve et dejligt klima. Vi har inkluderet en city sightseeingtur i Los Angeles.

Dag 9: Los Angeles - Phoenix/Scottsdale (km 644)Grand Canyon Skywalk_USA

Du bliver afhentet på starthotellet og kan sætte dig godt tilbage og nyde turen, som går gennem Mojave Desert, tværs over Colorado River og ind i staten Arizona. Oplev den specielle charme i ørkenoasen, Phoenix/Scottsdale, som er en blanding af sydlig og vestlig arkitektur tilsat smukke saguaro kaktus. Dette er dit første møde med ”det vilde vest”.

Dag 10: Phoenix/Scottsdale - Sedona - Grand Canyon Nationalpark (km 381)Bryce Canyon Utah_USA

Afgang om morgenen, hvor turen går gennem Arizona’s ørken. Vi besøger Montezuma’s Castle, som er et fantastisk bygningsværk, hvor Sinagua indianerne har bygget deres boliger ind i klipperne. Turen fortsætter til den dejlige by, Sedona, og videre gennem Oak Creek Canyon. Området er kendt for sit spektakulære landskab, som har dannet ramme om mange film. Dagen slutter med et besøg i Grand Canyon, som er et af verdens syv naturlige vidundere.

Dag 11: Grand Canyon - Monument Valley - Page/Lake Powell - Kanab området (km 612)Las Vegas_The Strip_USA

I dag fortsætter vi langs Grand Canyon’s ”south rim” til Painted Desert og Monument Valley. Området tilhører Navajo indianerne, og det uforglemmelige landskab byder på plateaubjerge og klippespir. Efter Monument Valley fortsætter vi videre til Page og Lake Powell, som er en af vendens største menneskabte søer. Senere på eftermiddagen krydser vi Colorado Floden og rejser til vores endelige destination omkring Kanab.

Dag 12: Kanab området - Bryce Canyon - Zion National Park - Las Vegas (km 519)Yosemite Nationalpark_USA

Tidligt om morgen kører vi videre for at besøge endnu en fantastisk nationalpark, Bryce Canyon. Bryce Canyon byder på en symfoni af farver og skygger, så man næsten taber pusten. Herefter videre til Zion National Park, som er et populært område for klatrere på grund af det unikke landskab og de majestætiske plateauer. Dagens forunderlige oplevelser fortsætter, når vi ankommer til dagens sidste destination, Las Vegas, kendt som den oplyste by og verdens underholdningsmekka.

Dag 13: Las VegasAlcatraz i San Francisco_USA

Nyd en dag i ro og mag i Las Vegas. Du har valget mellem at besøge nogle af de iøjnefaldende hoteller, tage på en af de mange valgfrie tilbudte ekskursioner eller simpel afslapning ved poolen. Las Vegas har noget for alle, og du har hele dagen til at udforske denne verdenskendte by.

Dag 14: Las Vegas - Yosemite Nationalpark (km 768)

I dag vil vi tage turen via Mojave ørkenen og igennem den støvede og billedskønne by Bakersfield. En naturskøn rute følges igennem San Joaquin Valleys traditionelle byer, som Fresno, Merced og Mariposa, før ankomst til Yosemite Nationalpark. Nationens anden nationalpark og den mest populære naturdestination i Californien.

Dag 15: Yosemite NationalparkSporvogn i San Francisco_USA

Nyd parkens højdepunkter, inklusiv Yosemite Valley med de høje klipper og vandfald. Parken er også kendt for sit dyreliv bestående af hjorte, prærieulve, præriehunde, blåskader og til tider bjørne.

Dag 16: Yosemite Nationalpark - San Francisco (km 268)

Vi forlader Yosemite området og Sierra Nevada bjergene, Californiens guldområde, og kører mod ”The City by the Bay”. Ved ankomsten er der sightseeing i en af de smukkeste byer i Amerika, hvor du vil se Union Square, Chinatown, Golden Gate Park og Fisherman’s Wharf. Fra den sidste lokation er der udsigt til det berygtede Alcatraz fængsel ude i bugten.

Dag 17: San FranciscoRodeo Drive_Los Angeles_USA

En dag med afslapning til at nyde San Francisco med dets skønne udsigter, kendte svævebaner, parker og museer. Om morgenen har du muligheden for en valgfri tur til den ejendommelige forstad Sausalito.

Dag 18: San Francisco - Monterey/Carmel - Santa Maria området (km 467)

Vi kører fra San Francisco og til Monterey, Californiens første hovedstad. Efter et stop i denne smukke kystby køres der langs pragtfulde 17-Mile Drive, kendt for dets eksklusive golfbaner, smukke udsigter og særprægede dyreliv. Efter at have oplevet 17-Mile Drive besøges den charmerende by Carmel. Der fortsættes mod syd til Santa Maria området.

Dag 19: Santa Maria området - Los Angeles (km 270)

På vej til Los Angeles vil du have chancen for at udforske Santa Barbara, ofte refereret til som perlen på den Amerikanske Riviera. Byen er kendt for sin spansk-kolonialistiske arkitektur, rige vegetation og afslappede livsstil. Om eftermiddagen når vi frem til Los Angeles.

Dag 20: Los Angeles - Danmark

Individuel transport til lufthavnen (ikke inkluderet i pakkeprisen). Dit fly vil i de fleste tilfælde afgå i løbet af eftermiddagen, afhængig af valgte forbindelse og selskab.

Dag 21: Ankomst Danmark

Du vil ankomme til Danmark i løbet af dagen.

 

Turen kan udvides med ekstra nætter ved turens start og afslutning. 

 


 

Telefon erhverv: (+45) 86 75 20 88 Telefon ferierejser: (+45) 86 75 48 40

Rejsegarantifonden reg. nr. 1088