Eksperter i rejser til USA og Canada!

Hos Mangaard har vi eksperter, som er specialiseret i rejser til USA og Canada gennem mere end 20 år.
Vi har alle typer af rejser - lige fra store rundrejser med rejseleder til helt individuelle rejser tilpasset dine ønsker.
- Vær sikker på den bedste rejse, benyt vores Amerika eksperter, det er meget bedre!

Avis Billeje til specialpris hos Mangaard Travel Group

Vi tilbyder bedste priser overalt i USA med alle de førende selskaber - kontakt os for pakketilbud

USA. Millionbyer. Nationalparker. Guds eget land.

Vi er specialister i rejser til USA. Vi arrangerer mange rejser til USA dagligt, og vores eksperter er klar til at hjælpe med din USA rejse. Du kan med fordel lade os stå for billeje i USA, billige flybilletter til USA, overnatninger, autocamper/motorhome i USA.

Hvis du er til pulserende metropoler, fantastiske naturoplevelser, små hyggelige byer og lækre strande er USA lige noget for dig. Her er virkelig mulighed for store ferieoplevelser. Landet er ca. 4.500 km fra øst til vest og 2.500 km fra nord til syd - derfor kræver en rejse til USA god planlægning.

Mulighederne er uendelige og USA er absolut mulighedernes land. Hvis du ønsker en skræddersyet løsning, hvor du selv bestemmer seværdigheder, overnatninger og transport som for eksempel kør selv ferie, er det også noget, vi kan hjælpe dig med.

Eventyrlige rundrejser i Vestlige USA

En rejse gennem Californien, Nevada, Arizona og Utah, hvor der er fokus på unikke oplevelser med rejseleder.

Læs mere
Golden Gate SFO USA

Best of the West 2018

 

En spændende og anderledes rundrejse hvor du på denne 13 dages tur oplever det bedste af vestlige USA. De fantastiske storbyer Los Angeles, Las Vegas, San Francisco og de smukke nationalparker.Læs mere

 

Sikkerhed - undgå problemer!Frihedsgudinden_New York

Du er mere sikker på rejsen, når vi sætter din rejse sammen. Så er du dækket af både rejsegaranti og i tilfælde af leverandørsvigt m.v. Du får desuden hjælp af vores eksperter, som har lavet det "1000 gange før".

Det er du ikke når du selv sætter rejsen sammen og booker "på nettet".

 

 

Telefon erhverv: (+45) 86 75 20 88 Telefon ferierejser: (+45) 86 75 48 40

Rejsegarantifonden reg. nr. 1088