Tur fakta

Nytårskoncert i Wien

Turprisen:

Med nytårskoncertbillet  kat. 1 billetter 30.december
Kr. 14.635

Med nytårskoncertbillet  kat. 1 billetter 31.december
Kr. 17.350

Turprisen inkluderer:

Flyrejse tur-retur København-Wien, bus tranfers, nytårsaften 5 retters menu med drikkevarer, seks overnatninger på Astoria i dobbeltværelse og morgenmadsbuffet, samt billet til valgte nytårskoncert. 

Enkeltværelse tillæg: 

Kr. 2.910, -

Tilslutning:

Med SAS fra Ålborg eller Århus er der et tillæg, kr. 1.350,- pr. person.

I øvrigt:

Rejsefører i traditionel forstand er ikke med.

Nytårsmenuen serveres i restauranten. Her er også vin og vand inkluderet i turprisen. Ligeledes er der betalt drikkepenge, dog ikke for ekstras, som betales særskilt.

Generelle bestemmelser:

Ved tilmeldingen indbetales et depositum pr. person på henholdsvis: kr. 5.500,-

Slutbetaling:

Restbeløbet for rejsen skal være indbetalt senest 3 mdr. før rejsen påbegyndes, hvorefter billetter og øvrige rejsedokumenter fremsendes, således at De har Dem i hænde ca. 1 uge før afrejsen.

Afbestilling:

Indtil 3 mdr. før afrejse refunderes depositum med fradrag af ekspeditionsgebyr på kr. 2500,-  samt beløb for koncertbillet.
Mindre end 3 mdr. før afrejsen refunderes rejsens pris ikke; med mindre det lykkes os at sælge rejsen til anden side.
Evt. bestilte ekstra billetter refunderes ikke, med-mindre det lykkes os at sælge dem til anden side. Vi anbefaler at tegne en sygdoms- afbestillingsforsikring. Forsikringen koster kr. 650,-  pr. person. Den tegnede afbestillingsforsikring dækker omkostningerne i tilfælde af annullering pga. lægedokumenteret akut sygdom eller tilskadekomst ligesom den gælder som rejseforsikring i tilfælde af sygdom/hjemtransport.

Prisændringer:

Arrangøren har ret til, under særlige omstændig-heder, at forhøje den aftalte pris. Det er en betingelse herfor, at det beror på forhøjelse eller nye skatter og afgifter, ændrede valutakurser eller andre omstæn-digheder, arrangøren ingen mulighed har for på forhånd at afværge.

Ændringer - aflysninger:

Der tages forbehold for evt. ændringer i programmet. Den tekniske arrangør forbeholder sig ret til at fore-tage nødvendige ændringer forårsaget af manglende tilslutning eller andre årsager. Hvis kunden herefter ikke ønsker at deltage i rejsen, vil det indbetalte beløb blive tilbagebetalt, mens yderligere krav ikke kan gøres gældende.
Den tekniske arrangør kan med 20 dages varsel aflyse en planlagt rejse. Det indbetalte beløb vil da blive tilbagebetalt, mens rejsedeltageren herudover ikke kan gøre erstatning gældende.

Øvrige betingelser:

Rejsen er i øvrigt omfattet af lov om pakkerejser nr. 472 af 30. Juni 1993.

Nytårskoncerten 2014
- spørgsmål og bestilling:

Send en e-mail til kjeld@mangaard-travel.dk
eller ring på tlf. 86 75 48 40

Ekstra billetter -
priser i danske kroner

Volksoper

340

490

620

715

28.december (ballet)
31.december

290
750

390
1120

490
1370

585
1500

Staatsoper

865

1210

1605

1840

29.december (ballet)
31.december

560
1050

740
1460

930
1910

1155
2200

Konzerthaus

580

710

820

900

31.december

690

860

1020

1100

 

Wienerphilharmonikernes berømte nytårskoncerter.

Bestil rejsen til
Nytårskoncert i Wien

Nytårskoncert i Wien

BESTIL

Snak med en musikrejse specialist

Ønsker du uddybende information om rejsen til Nytårskoncert i Wien, så kontakt os:

Telefon                                  86 75 48 40

Nytårskoncerten
i Wien 2014 - 2015


Wien til nytår

Zubin MehtaVi har fornøjelsen for 32. år i træk at præsentere rejseprogrammet til den mest berømte nytårskoncert af alle, Wiener Philharmonikernes i Wiens smukke Musikverein. Den var i mere end et kvart århundrede et klassisk højdepunkt i Jyllands-Postens musikrejseprogrammer. Mangaard Travel Group fortsætter den efter John Christiansens mangeårige ideer og med kun få ændringer. Han er stadig med i planlægningen.

musikverein wienWienerphilharmonikerne har i år valgt Zubin Mehta til at dirigere de tre nytårskoncerter. Den berømte koncert finder nemlig – fuldstændig identisk – sted tre gange. Den oprindelige koncert var nytårsaften, og senere kom koncerten nytårsdag til. Det er også en tradition, at orkestret giver koncerten den 30. december om formiddagen for honoratiores og militæret. Denne koncert er for en del blevet åbnet for et betalende publikum.
Den er billigere end de andre to, men stadig dyr.
Vi har i år billetter til den 30. december kl. 11.00 og til den 31. december kl. 19.30.
Musikken er den samme, men der er færre blomster sat op den 30. december, end man ser i tv. Det er så et spørgsmål, om den gyldne Musikverein er smukkest med få eller mange blomster?

Der er sædvanligvis mange andre muligheder i Wien ved nytårstide, så som ”My Fair Lady”, ”Flagermusen”, ”Rigoletto”, Tryllefløjten”  m.fl. i Staatsoper og i Volksoper. 
Strauss koncert, ”Beethovens 9.” m.fl. i Konzerthaus, som er indrettet i smuk Jugendstil.

I Rejsen indgår også, som tidligere år, nytårsmenu på hotellet. Nytårsmenuen serveres i restauranten. Her er også vin og vand inkluderet i turprisen. Ligeledes er der betalt drikkepenge, dog ikke for ekstras, som betales særskilt.
Man kan inden nytårsaften gå rundt i Wiens gader, drikke sekt fra boder og endda danse. Wien er noget helt specielt til nytår. Man kan nytårsaftens eftermiddag kl.17 også gå til musikmesse i Augustiner Kirche tæt ved hotellet. Det er en speciel oplevelse. Vær varmt påklædt. Det er gratis at gå i kirken, hvor kejserparret Franz Joseph og Elisabeth (Sissy) blev gift, men husk at betale til musikken efter gudstjenesten. Pengene til kollekten forinden går nemlig til kirken. Efter menuen kan man vælge at blive og hygge sig, gå ud i den myldrende by eller at tage til Kaiserbal på Hofburg. Her åbnes kl. 22 for betalende gæster (uden middag og pladsreservering). Der er diverse underholdning. Det har også været en tradition, at nogle af deltagerne efter midnat går de små 10 minutters gang til ballet på Hofburg og danser eller blot ser på. Når underholdningen er forbi, er det sædvanligvis gratis at komme ind.
Med venlig hilsen –  Kjeld Jul Madsen

 

 download PDF udgave af programmet her... 

ProgramWien Sloss Hofburg

Lørdag den 27. december

08.45 Seneste check in i Kastrup lufthavn.
10.10 Afgang med OS 302, Austrian Airlines til Wien
11.55 Ankomst Wiens lufthavn.
Bus venter. Guide møder jer i lufthavnens ankomstfoyer i venstre del. Rejsefører i traditionel forstand er ikke med på turen.
Guiden har skilt "Mangaard Travel". Bussen holder ca. 100 meter fremme i overdækket garage, men vent til vi er samlet. Bussen kører til Hotel Astoria med en lille omvej omkring Ringstrasse, så man ser de pragtfulde bygninger.
Billetter uddeles på hotellet
Aften mulighed for ”My Fair Lady” på Volksoper.  ”Rigoletto” på Staatsoper.

Søndag 28. december:Daniel Barenboim

Aften mulighed for ”Märchenwelt ballet” på Volks-oper. ”Tryllefløjten” på Staatsoper samt ”Strauss Festival” i Konzerthaus.

Mandag 29. december:

Aften mulighed for ”Der Zauberer von OZ” på Volksoper. ”Ballet Hommage” på Staatsoper samt ”Strauss Festival” i Konzerthaus.

Tirsdag 30. december:

11.00 Musikverein: Nytårskoncerten med Wiener Philharmoniker.  I næsten tørskoet gåafstand gennem Ringstrasse arkaden.
Aften mulighed for My Fair Lady på Volksoper. Rigoletto på Staatsoper samt  Beethovens 9. i Konzerthaus.

Onssdag 31. decemberHotel Astoria Wien

17.00 Nytårsmesse med klassisk messemusik af høj standard  i Augustinerkirche i gå afstand.
Gratis adgang, men foruden til kirkens egen kollekt under tjenesten kan man give penge ved udgangen til musikerne, som udelukkende får indkomst gennem denne indsamling.
Kom i god tid og vær godt påklædt.

19.30 Musikverein: Nytårskoncerten med Wiener Philharmoniker.

Aften mulighed for ”Flagermusen” på Volksoper. ”Flagermusen” på Staatsoper samt ”Beethovens 9.” i Konzerthaus.

19.00 eller 22.15: Nytårsmenuen venter på hotellet. Inkluderet med vine og vand i turprisen.

Torsdag den 1. januarHotel Astoria i Wien-lobby

Aften mulighed for ”Flagermusen” på Volksoper. ”Flagermusen” på Staatsoper samt ”Beethovens 9.” i Konzerthaus.

Fredag den 2. januar

Stil kufferterne uden for døren inden kl. 12.00, og de vil blive bragt ned i forhallen og senere ud til bussen (se selv efter, at de er kommet ned).
14.40 Busafgang til lufthavnen fra hotellet.
17.25 Afgang Wien med Austrian Airlines, OS 305
19.15 Ankomst København, Kastrup. 

Mulighed for opera og operette

I første omgang kan vi eventuelt kun skaffe til opgivne priser for gode pladser. Senere kan vi også forsøge at få billigere pladser, men i dette tilfælde antagelig med 25 % tillæg til teaterbilletkontor i Wien. Dette er en meget almindelig måde at købe billetter på og ikke mindst til nytår i Wien, som er et meget eftertragtet tidspunkt at opleve byen og musikken på. Endelig besked om de sidste ekstra billetter kan muligvis først gives i december. Disse betales særskilt.
Man kan naturligvis også selv søge at få billetter ved direkte bestilling.

Hotel Astoria

Kärntnerstrasse 32-34, A-1015 Wien
Tlf. 1 515 7788, fax. 1 515 7782
Vi bor som sædvanligt på det centralt beliggende hotel Astoria i Kärntnerstrasse i gå-afstand fra Staatsoper, Musikverein og Konzerthaus, Stephansdom, Augustinerkirche, Hofburg etc.
Det er et hyggeligt ægte wienerhotel med atmosfære og venlig betjening. Alle værelser er naturligvis med bad og toilet. Enkeltværelser kan variere.

Angående drikkepenge:

I Wien gives drikkepenge i en grad, som vi ikke kender herhjemme. Pengene modtages også med større taknemmelighed, måske fordi de er en nødvendig del af lønnen, men også fordi det er et tegn på, at gæsten har været tilfreds.
Det er også kun på de finere restauranter, at drikkepenge ikke er medregnet. Se på spisekortet, om Trinkgeld er inkluderet. Det forventes dog, at man runder regnings-beløbet pænt op. Meget vigtigt: Der bør betales 10-12 procent i drikke-penge i taxaer og til (dame)frisøren.
På hotellet er der betalt for drageren, mens det overlades til den enkelte at give drikkepenge til personalet i øvrigt. Glem ikke Trinkgeld til pianisten nytårsaften. Det er naturligvis ikke obligatorisk.

Turprisen:

Med nytårskoncertbillet  kat. 1 billetter 30. december Kr. 14.635 ,- 

Med Nytårskoncert billet  kat. 1 billetter 31.december  Kr. 17.350,- 

Turprisen inkluderer flyrejse tur-retur København-Wien, bus tranfers, nytårsaften 5 retters menu med drikkevarer,  seks overnatninger på  Astoria i dobbeltværelse og morgenmadsbuffet, samt billet til valgte nytårskoncert. 

Enkeltværelse tillæg:  Kr. 2.910, -

Rejsefører i traditionel forstand er ikke med.

Nytårsmenuen serveres i restauranten. Her er også vin og vand inkluderet i turprisen. Ligeledes er der betalt drikkepenge, dog ikke for ekstras, som betales særskilt.

Rejseforsikring:

Det gule sundhedskort gælder under ferierejser i Europa; men fra medio 2014 er der sket ændringer/begrænsninger. Ønsker De yderlig forsikring, kan denne tegnes gennem Mangaard Travel Group. Vi kan tilbyde en årsrejseforsikring der dækker i tilfælde af sygdom og hjemtransport, samt inkluderer afbestillingsdækning p.g.a. af sygdom inden afrejsen. Forsikringen koster kr. 650,- pr. person.

Umiddelbart efter Deres tilmelding er registreret, vil De modtage faktura på depositum og evt. beløb for afbestillingsforsikringen.

Generelle Bestemmelser

Ved tilmeldingen indbetales et depositum pr. person på henholdsvis: kr. 5.500,-.

Slutbetaling

Restbeløbet for rejsen skal være indbetalt senest
3 mdr. før rejsen påbegyndes, hvorefter billetter og øvrige rejsedokumenter fremsendes, således at De har Dem i hænde ca. 1 uge før afrejsen.

Afbestilling

Indtil 3 mdr. før afrejse refunderes depositum med fradrag af ekspeditionsgebyr på kr. 2500,-  samt beløb for evt. bestilte ekstra koncertbilletter.
Mindre end 3 mdr. før afrejsen refunderes rejsens pris ikke; med mindre det lykkes os at sælge rejsen til anden side.
Evt. bestilte ekstra billetter refunderes ikke, med mindre det lykkes os at sælge dem til anden side.
Vi anbefaler at tegne forsikringen. Den tegnede forsikring dækker omkostningerne i tilfælde af annullering pga. lægedokumenteret akut sygdom eller tilskadekomst.

Prisændringer

Arrangøren har ret til, under særlige omstændigheder, at forhøje den aftalte pris. Det er en betingelse herfor, at det beror på forhøjelse eller nye skatter og afgifter, ændrede valutakurser eller andre omstændigheder, arrangøren ingen mulighed har for på forhånd at afværge.

Ændringer - aflysninger

Der tages forbehold for evt. ændringer i programmet. Den tekniske arrangør forbeholder sig ret til at foretage nødvendige ændringer forårsaget af manglende tilslutning eller andre årsager. Hvis kunden herefter ikke ønsker at deltage i rejsen, vil det indbetalte beløb blive tilbagebetalt, mens yderligere krav ikke kan gøres gældende.
Den tekniske arrangør kan med 20 dages varsel aflyse en planlagt rejse. Det indbetalte beløb vil da blive tilbagebetalt, mens rejsedeltageren herudover ikke kan gøre erstatning gældende.

Øvrige betingelser

Rejsen er i øvrigt omfattet af lov om pakkerejser nr. 472 af 30. Juni 1993. 

Telefon erhverv: (+45) 86 75 20 88 Telefon ferierejser: (+45) 86 75 48 40

Rejsegarantifonden reg. nr. 1088