Tur fakta - afrejse hver dag

Fleksible rejser:

Du kan vælge nøjagtig den rejselængde du ønsker - ingen bestemt ankomst- eller afrejsedag.
Vi udregner gerne din pris om I er 2 personer, 4 personer eller en lille klub i klubben. 

Priseksempel:

Pr. person ved 8 personer fra kr. 7.595
Ekstra uge fra kr. 1.610 (inkl. ophold og ekstra billeje)

Priseksempel inkluderer: 

 • Flybillet m/ Lufthansa fra Billund eller København-Orlando t/r inkl. skatter (forbehold for plads)
• 9 dages rejse med 7 nætter i golfhus.
• 7 døgns billeje - minivan/4WD inkl. fri km, 1 tank benzin, alle forsikringer og skatter. (2 minivans er inkluderet ved 7 og 8 personer)
• Gratis transport af 1 kuffert (max 23 kg).
• Gratis greenfee på 7 golfbaner.
• Bidrag til garantifond og EU-produktansvar.

Ved 6 personer anbefaler vi, at I lejer en ekstra bil, da det er vanskeligt at få plads til både golfbags og øvrig bagage. En midsize bil koster f.eks kr. 1850 pr. uge med alt inkl. - Det giver fleksibilitet, hvis I en dag skulle have forskellige ønsker.

Juliette Falls Colf Course Florida 

Ring for bestilling og tilbud!

team@mangaard-travel.dk tlf. 86 75 48 40

Vi tilbyder bedste priser overalt i USA med alle de førende selskaber - kontakt os for pakketilbud

Skyview med i golfpakken

Skyview med i golfpakken

Bo i lækkert hus med egen pool og spil gratis golf!

Spil gratis golf i Florida på 7 baner
- enhver golfspillers drøm....

Drømmer du om at bo på banen og spille golf, til du segner uden at betale greenfee og så endda i lækre omgivelser, hvor du kan spille 365 dage om året.
Så vælg en af vore golfrejser til Florida - og vi gør din drøm til virkelighed.

Vi har stor succes med "gratis golf i Florida". Her er sommer hele året, og du bor ved banen i dejligt golfhus med 3 eller 4 soveværelser med plads til 6 til 8 personer. Huset har egen pool og er fuldt udstyret med alt tænkeligt i hårde hvidevarer. Du betaler ikke greenfee, hvor du bor og på 6 andre baner. På den enkelte bane betales obligatorisk golfbil som varierer mellem $ 15-40 pr. person afhængig af bane og sæson. 
Om dit handicap er højt eller lavt, så får du en golfrejse, hvor du vender tilbage igen og igen.

Vejret er i vinterhalvåret ofte mellem 20-27° - om sommeren noget varmere, men stadig en dejlig oplevelse med garanti for, at vejret er til korte bukser.

Sådan bor du...

stue og køkkenDu bor i eget privat hus med pool. Der er 3 - 4 soveværelser, 2 - 3 badeværelser og op til 4 toiletter i hvert hus. Det betyder, at 6 - 8 personer kan bo sammen. Husene er fuldt udstyret med alt, hvad hjertet begærer. Der er fuldt udstyret køkken med bestik, service, komfur, ovn, mikrobølgeovn, toaster, køleskab med fryser og opvaskemaskine. Der findes ligeledes vaskemaskine og tørretumbler til hvert hus. Håndklæder, sengelinned samt slutrengøring er med i prisen.

Executive huse til specialpris...

Priserne er udregnet i standardhuse, men hos Mangaard Travel Group tilbyder vi ekstra ordinært 2 executive huse mod et lille tillæg. Begge huse er bl.a. udstyret med 3 badeværeler og 4 toiletter - forhør nærmere. 

Vi laver rejsen lige så lang tid, du ønsker - og bemærk: ved 4 ugers ophold fra maj til december giver vi 1 uges gratis ophold i golfhuset, så du kun betaler for 3 ugers ophold. Dette tilbud begrænser sig til 3 specifikke huse.

Gratis golf på 7 baner...

Lakeside hul 13Du bor på Lakeside Golf og Country Club ved Inverness by ca. 70 miles (75 min.) nordvest for Orlando. Går også under navnet Van der Valk golfresort. Her spiller du uden at betale greenfee. Du kan ligeledes spille golf uden greenfee på 7 andre baner i området: Citrus Springs, Juliette Falls, The Oaks og The Meadows at Citrus Hills Golf & Country Club, Skyview at Terra Vista Golf & Country Club, Brentwood, og desuden Silver Springs og Ocala National til reducedret greenfee.
Alle banerne kræver, at der køres i golfbil, som betales direkte til hver golfbane 15-40$ pr. person. Der findes en førsteklasses restaurant på Lakeside, hvor du kan nyde en frokost, happy hour eller en god middag om aftenen. 
Byen Inverness ca. 5 minutters kørsel fra golfbanen byder på masser af indkøbsmuligheder og restauranter.

Et golfmekka...

The Oaks Golf Course FloridaFlorida er uden tvivl verdens bedste golfdestination, med et hav af golfbaner
som du ikke finder andre steder. Alene omkring Orlando findes op mod 150 baner og nogle af de mest berømte stjerner bor og spiller her. - Du kan gøre det samme, men bemærk at de kendte baner er dyre og at der findes mange mindre kendte baner i høj kvalitet til en pris fra $45 afhængig af sæson. - Du får mest golf for pengene, hvis du vælger at rejse i perioden august-november.

Lakeside Golf & Country Club

Juliette Falls Golf Course Floridasom du bor ved, er en dejlig og udfordrende bane med gode og hurtige greens og de fleste steder også god plads, når du ikke har ramt fairway. Velegnet for såvel begyndere som lavhandicappere.

Citrus Springs

beliggende ca. 20 minutters kørsel fra dit hus er layout mæssigt en smuk og spændende bane med store højdeforskellige - ligeledes spilbar for de fleste og absolut en udfordring for de bedste.

The Oaks at Citrus Hills Golf & Country Club, Hernando

en smuk og udfordrende bane i varieret terræn med store egetræer. Banen er tegnet af Mike Andrijiszyn og byder på 6323 yards fra mesterskabstee og har en rating på 71.0 og par 70.

The Meadows, Hernando

Skyview Course Floridaer en ideel bane for de knapt så øvede, men dog med udmærkede udfordringer for de fleste golfere. En par 70 bane tegnet af Phil Friel og byder på 5885 yards fra længste teested med en rating på 68,5.

Skyview at Terra Vista Golf & Country Club, Hernando

er anlagt på et område med statens største højdeforskelle op til 250 feet over havets overflade og byder på et panorama udsigt over Florida's natur. Terry LaGree har tegnet banen, som kræver skarphed hos de fleste golfere og byder på 7072 yards fra længste teeboks. Banen er par 72 med en rating på 73.4 og beliggende ca. 15 min fra Lakeside.

Juliette Falls

er en ny anlagt bane fra 2007 i høj kvalitet med bl.a. søer og vandfald omkring greens. Banen er tegnet af John Sanford og er ratet som nr. 22 blandt Florida's bedste baner. En par 72 bane på over 7200 yards fra mesterskabstee og en rating på 76! Beliggende ca. 25 minutters kørsel fra Lakeside.

Silver Springs

er beliggende ca. 1 times kørsel fra Lakeside, 15 min. kørsel øst for byen Ocala. Banen er en meget spændende og udfordrende bane med et rigt dyreliv. En dejlig bane i høj kvalitet, hvor der bl.a. tidligere har været spillet kvalifikation til US PGA touren.

BellaVita Spa & Fitness Center at terra Vista...

Bella VitaNår du bor i vores huse er der bl.a. gratis adgang til Bella Vita Spa & Fitness Center.

Bella Vita Spa & Fitness Center byder på indendørs swimming pool & jacuzzi, 2 squash baner, fitness faciliteter, dampbad og sauna, skønheds salon, massage, manicure og pedicure. Central Activity Center at Terra Vista byder også på fitness faciliteter og opvarmet udendørs swimming pool. Beliggende ca 12 km fra Lakeside og ca. 15 min. i bil.

Shopping i verdensklasse...

Omkring Orlando finder du nogle af verdens bedste indkøbscentre og ”malls” med shopping i verdensklasse når det gælder alle de kendte mærkevarer, som du finder til fantastiske priser. - Her kan du spare så meget, at hele golfrejsen er betalt (hvis du har plads i kufferten)!

Verdens centrum for forlystelser og underholdning...

Orlando er verdens nr 1, når det gælder underholdning og forlystelsesparker.
International Drive er området med restauranter, shopping, underholdning og hoteller. I kort kørselsafstand finder du verdenskendte forlystelsesparker som Walt Disney World med Magic Kingdom, Epcot Center, Animal Kingdom, MGM studios. Universal Studios, Seaworld, Wet’n Wild er andre verdenskendte forlystelsesparker.

Lej golfsæt i forbindelse med dit ophold i golfhusene

Du kan leje Wilson golfsæt til både herrer og damer. Pris pr. sæt for hele opholdet USD 100,-
Bemærk at det skal bestilles og betales hjemmefra. Der er begrænset antal, så "først til mølle".
Sættene er standard sæt med "regular flex" skafter og består af: Driver, 3-wood(5-wood til damer), 4 hybrid, putter, 7 jern (sand - 5 jern).
Personligt udstyr som handsker, bolde, tees, pitchfork m.v. er ikke inkluderet.

Wilson damesæt

Wilson Damesæt

Herre og damesæt

Dame og herresæt

Wilson herreset

Wilson herrreset

Herresæt

Herre driver 10,5 og 6 jern

 

Det synes vores kunder:

Golfrejse til Florida - "Gratis golf i Florida"

Hej Team Mangaard
Det var en fantastisk tur, tak for det. Alt fungerede perfekt.
Jeg var skeptisk til at boksen med nøgler til huset ( ved sen ankomst ) var forsynet med en kode, som var skrevet udenpå boksen, men det fungerede også. Man er nok ærlige på de kanter og uden mennesker, der har brug for et enkelt gratis natlogi !

Med hensyn til billeje, må jeg nok indrømme, at jeg ikke læste papirerne så nøje, og nu har jeg smidt dem ud.
Normalt, når man lejer bil, kan man vælge mellem at aflevere bilen med fyldt tank eller betale firmaet for en opfyldning.
Vi afleverede med næsten tom tank, men firmaet har ikke trukket for en opfyldning på mit MasterCard.
Er det en fejl eller har vi betalt for det i rejsens pakkepris ??' - (red.: En tank benzin er inkluderet i Mangaard-Travel specialpris på billeje i USA)

Endnu engang tak for et fortræffelig arrangement.

PS: Vi spillede Oaks, Meadows, Lakes , Juliette Falls og Sky view. Alle gode baner, men Oaks, Sky view og Juliette Falls er specielt store oplevelser..

Mange hilsner fra Jens Ole

 


Telefon erhverv: (+45) 86 75 20 88 Telefon ferierejser: (+45) 86 75 48 40

Rejsegarantifonden reg. nr. 1088